Xavier Aliaga presenta ‘Ja estem morts, amor’ a CastellóL’escriptor i periodista Xavier Aliaga presentarà la seua darrera novel·la Ja estem morts, amor (Angle Editorial) acompanyat per la periodista Violeta Tena, el proper 13 de gener a Castelló de la Plana

El primer llibre que presentem enguany a la Llibreria Babel de Castelló serà Ja estem morts, amor (Angle Editorial). L’autor, Xavier Aliaga, parlarà sobre el que tracta la seua darrera novel·la i hi estarà acompanyat amb la periodista de la revista El Temps, Violeta Tena, qui presentarà l’acte i parlarà sobre la trajectòria de l’autor.

SINOPSI

L’Anaïs va morir quan tenia setze anys i té una història per explicar. La dels seus pares, Tristany i Minerva, de com es coneixen, s’enamoren i comencen una vida plegats. Una història de passió, compromís, ascensos professionals, rutines, traïcions i malentesos que podria ser com qualsevol altra. Si no fos perquè els pares s’hauran d’enfrontar a la pitjor de les pèrdues. I hauran de continuar vivint i decidir si encara es podran reconstruir com a parella.

Xavier Aliaga ha escrit una novel·la íntima i colpidora, narrada per la veu emotiva, incisiva i minuciosa d’Anaïs, que ens condueix magistralment fins a un final sorprenent en què els lectors també hauran de plantejar-se què som capaços de fer per no trencar-nos.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació