Jovi Seser presenta ‘Pedres que han de ser remogudes’ a AlacantEl periodista i escriptor, Jovi Seser, presentarà la seua novel·la Pedres que han de ser remogudes (Ed. Bromera) a la llibreria Pynchon & CO d’Alacant el pròxim 20 de gener. L’obra ha estat guanyadora del Premi València Alfons el Magnànim de Narrativa.

En Pedres que han de ser remogudes Jovi Seser ret un sentit homenatge a la narrativa negra des d’estils ben diferents. Els relats que componen aquest recull ens apropen huit assassinats reals i ficticis, perpetrats per innocents i per sicaris, narrats per les víctimes, però també pels agressors, en un joc literari polifònic que constitueix un autèntic monogràfic sobre la perversitat i les diverses formes de narrar-la.

Així, en aquesta obra, guanyadora del Premi València de Narrativa, desfilen moments històrics com l’Holocaust, l’atemptat al Teatre Dubrovka de Moscou l’octubre de 2002 o les fosses del franquisme, a les quals fa al·lusió el títol. Perquè Pedres que han de ser remogudes té la vocació de reivindicar eixa memòria que ha de ser reparada i remoguda, des de València fins a Manhattan, passant per Siracusa o Bordeus, entre molts altres indrets i successos tràgics.

[Text copiat del web de l’Ed. Bromera]

Data: 20 de gener de 2022

Horari: 19.00 h.

Ubicació: Llibreria Pynchon & CO (Carrer Segura, 22 – Alacant)

– L’aforament serà limitat. Inscriu-te prèviament a alacant@acpv.cat o trucant al 690 617 547 de dilluns a divendres de 10.00h a 13.00 h.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació