El Casal de Pedreguer et porta a veure “Per fi sol!”, de Carles Sans, actor d’El Tricicle



El Casal Cultural Jaume I Pedreguer – ACPV La Marina Alta us convida a passar una vesprada de teatre el proper diumenge 13 de febrer per assistir a l’obra “Per fi sol!” de Carles Sans (El Tricicle) en Teatre Olympia de València.

Per assistir a l’obra posem a la vostra disposició servei d’autobús Pedreguer > València (anada i tornada). A continuació detallem informació per a reserva d’entrades i autobús.

PREUS

Preus Entrada + Autobús (anada i tornada) 40,00€
Preus Entrada + Autobús (anada i tornada) Socis Casal Pedreguer 35,00€

HORARIS

DIUMENGE 13 DE FEBRER
– 15:30H
Sortida des de Parada d’autobusos de Pedreguer

18:00H Inici “Per fi sol!” en Teatre Olympia, València

-Tornada “València > Pedreguer” a la finalització de l’obra.

INSCRIPCIONS

Enviar un email a casal@casalpedreguer.cat on se us informarà de les dades a aportar per a confirmar la reserva i les formes de pagament:

  1. En efectiu. Horari de pagaments de dilluns a divendres de 18h a 20h en Casal Cultural Jaume I Pedreguer (C/ València, 12B)
  2. Per transferència bancària: S’informarà del nº de compte on fer l’ingrés en la resposta del correu electrònic de la reserva.

FINALITZACIÓ INSCRIPCIONS

Últim dia per a reserves 26/01/2022

NOTA SOBRE L’ACTIVITAT

Per dur a terme aquesta activitat s’hauran d’inscriure un mínim de 48 persones. En cas de no arribar al mínim d’inscripcions no podrem organitzar aquesta activitat.

“El making of de la vida de Tricicle”

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de 40 anys en silenci, aprofita “Per fi sol!” per a parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant aquest període. Confessions tan sorprenents com que abans de convèncer als seus socis per a formar una companyia es va interessar en les seues núvies (les núvies d’ells), o com va aconseguir superar la seua última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle.

“Aquest és l’espectacle que tots els seguidors de Tricicle voldran veure”

“Per fi sol!” no és únicament un monòleg. És un espectacle que combina el que es diu i com es conta a través del gest i la paraula de Carles Sans, qui perfila una galeria de divertits i entranyables personatges, aconseguint una fantàstica empatia entre actor i espectadors.

Guió: Carles Sans
Direcció: José Corbacho i Carles Sans
Intèrpret: Carles Sans



Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de