Just I. Sellés presenta el llibre ‘Diània, paisatges costaners’ a Gandia



La Fundació Casal Jaume I de La Safor – Valldigna acollirà el proper divendres 28 de gener la presentació del llibre Diània, paisatges costaners, de l’escriptor i fotògraf Just I. Sellés

Divendres 28 de gener a les 20h

El divendres 28 de gener la Fundació Casa. Jaume I La Safor – Valldigna rep la presentació del llibre de Just I. Sellés, Diània, paisatges costaners. La presentació anirà acompanyada amb la projecció de l’audiovisual Diània, amb veu de dona.

SOBRE EL LLIBRE

Es tracta d’un llibre de fotografia dels més bells paisatges i amagatalls de la nostre mar: una costa abrupta, salvatge, malferida. Una emocionant travessia fotogràfica pels més fabulosos paisatges de la nostra Mediterrània.

Com diu l’autor no estima la terra qui no la coneix, ni la preserva de dany qui no la valora. Coneixement, estima, valoració i preservació són una successió natural de conseqüències, i és segur que, després d’admirar i assimilar els paisatges que trobarem en aquest llibre, coneixerem més i millor la terra nostra per a més i millor estimar-la, per a enfortir i afonar en el seu sòl la nostra arrel identitària. Gaudiu de la travessia!


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de