ACPV lamenta la mort d’Enric Solà i Palerm, soci fundador de l’entitat i autor de l’Estatut d’ElxAcció Cultural del País Valencià (ACPV) expressa el seu condol per la pèrdua, el passat dilluns 17 de gener, d’Enric Solà i Palerm. El soci i un dels fundadors d’ACPV va estar registrador de la propietat i un jurista de prestigi que va encapçalar la reivindicació per la recuperació del Dret Civil valencià i va ser un dels autors de l’Estatut d’Elx.

Llig l’obituari escrit per Manuel Lillo i publicat al periòdic El Temps.


GALERIA


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació