El Centre Ovidi Montllor d’Alcoi acull l’exposició “A dins, a fora”, que ret homenatge a Felícia Fuster
A dins, a fora. Felícia Fuster (Barcelona, 1921- París, 2012), poeta i pintora; l’exposició que ret homenatge a Felícia Fuster arriba a Alcoi.

El dimarts 18 de gener va tindre lloc l’obertura de l’exposició A dins, a fora. Felícia Fuster (Barcelona, 1921- París, 2012), poeta i pintora, que ret homenatge a la poeta i pintora Felícia Fuster, nascuda a Barcelona l’any 1921.

En l’exposició es mostren les diverses etapes de la seua vida, des de la seua primera etapa viscuda a Barcelona (1921-1951), que són les primeres passes que dona com artista. Després ens explica l’etapa de consolidació com a poetessa i artista, en què escriurà obres com Aquelles cordes del vent. També es fa repàs de la seua etapa viatgera i de reconeixement internacional i hi ha un altre apartat dedicat a la disciplina artística de la pintura plàstica, en la qual hi destacarà.

Aquesta exposició està produïda per la Institució de les Lletres Catalanes, hi col·labora el Servei de Biblioteques la Generalitat de Catalunya i és una proposta ideada per Lluïsa Companys comissària de l’obra l’any Felícia Fuster.


Romandrà exposada del 18 de gener al 10 de febrer al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi.

Sobre l’autora

Felícia Fuster i Viladecans Barcelona 7 de gener de 1921, fou una poetessa i pintora que va viure a Barcelona i la gran part de la seua vida a París des del 1951 fins a la seua mort el 2012.

És autora d’una cançó per a ningú i trenta diàlegs inútils (1984; finalista premi Carles Riba), aquelles cordes del vent (1987) entre d’altres. La seua obra està influenciada per la filosofia oriental, sobretot la japonesa, que es reflecteix en llibres com Postals no escrites (2001), l’assaig la poesia japonesa moderna (1988) i antologia Poesia japonesa contemporània (1988).


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació