L’actuació de Pau Alabajos clourà el segon dia d’activitats de la Plaça del Llibre d’AlacantAcció Cultural del País Valencià ha organitzat el concert del cantautor Pau Alabajos per al dissabte 12 de febrer a les 20.30 hores, dins dels actes de la Plaça del Llibre d’Alacant.

El torrentí Pau Alabajos actuarà el pròxim dissabte 12 de febrer a la Plaça Sèneca d’Alacant, amb motiu de la sisena edició de la Plaça del Llibre a la capital de l’Alacantí. El concert del cantautor començarà a les 20.30 hores i ha estat organitzat per Acció Cultural del País Valencià d’Alacant.

La Plaça del Llibre d’Alacant és un projecte coordinat i organitzat per la Fundació FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura, Escola Valenciana – La Cívica, la Universitat d’Alacant, l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), Acció Cultural del País Valencià (ACPV), el Gremi de Llibreters Independents de les Comarques d’Alacant i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Aquest projecte compta amb el decidit suport de la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana.

Programació Plaça del Llibre d’Alacant 2022Etiquetes: ACPV Alacant Plaça del Llibre

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de