“L’Insòlit”, l’exposició de Josep Sou i Carles Reglero que romandrà exposada a Alcoi durant els mesos de febrer i març



El dimarts 1 de febrer va tenir lloc l’obertura de l’exposició bimensual L’Insòlit. Homenatge a Ibirico, de Josep Sou i Carles Reglero, al Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi.

L’Insòlit. Homenatge a Ibirico és una mostra dels poemes visuals de 14 autors: Alfons Aguado, Bartomeu Ferrando, Carles Cano, Cèsar Reglero, Ferran Costa, Francesc Gonzàlez, Ibirico, Isabel Jover, Josep Sou, Llúcia Peiró, Manel Costa, Núria Lloret, Paco Pérez Belda i Vicent Gascón.

Aquesta exposició forma part del cicle municipal d’exposicions i ha estat organitzada per la Càtedra d’Antoni Miró d’Art Contemporani-Universitat d’Alacant. Hi col·laboren l’Ajuntament d’Alcoi, el Centre Cultural Ovidi Montllor i Acció Cultural del País Valencià.

Es podrà visitar al Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi de 18.00 a 21.00 h de dilluns a divendres durant els mesos de febrer i març (fins a l’1 d’abril inclós).

SOBRE L’AUTOR

Josep Sou (Alcoi, 1951) estudià Filosofia i lletres a València i a Salamanca. És Doctor en Belles Arts per la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Professor de Pintura Urbana, a la mateixa universitat, fins el 2013. En l’actualitat és Director Tècnic en la Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani de la Universitat d’Alacant.


Etiquetes: Centre Ovidi Montllor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de