L’exposició “A dins, a fora”, que ret homenatge a Felícia Fuster, arriba a AlacantA dins, a fora. Felícia Fuster (Barcelona, 1921- París, 2012), poeta i pintora; l’exposició que ret homenatge a Felícia Fuster arriba a Alacant.

El pròxim dilluns 14 de febrer s’inaugura a la Biblioteca de la Universitat d’Alacant la mostra A dins, a fora. Felícia Fuster (Barcelona, 1921- París, 2012), poeta i pintora, que ret homenatge a la poeta i pintora Felícia Fuster i la qual romandrà oberta al públic fins al dia 25 del mateix mes.

En l’exposició es mostren les diverses etapes de la seua vida, des de la seua primera etapa viscuda a Barcelona (1921-1951), que són les primeres passes que dona com artista. Després ens explica l’etapa de consolidació com a poetessa i artista, en què escriurà obres com Aquelles cordes del vent. També es fa repàs de la seua etapa viatgera i de reconeixement internacional i hi ha un altre apartat dedicat a la disciplina artística de la pintura plàstica, en la qual hi destacarà.

Aquesta exposició està produïda per la Institució de les Lletres Catalanes, hi col·labora el Servei de Biblioteques la Generalitat de Catalunya i és una proposta ideada per Lluïsa Companys comissària de l’obra l’any Felícia Fuster.

Romandrà exposada del 18 de gener al 10 de febrer al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi.

Sobre l’autora

Felícia Fuster i Viladecans Barcelona 7 de gener de 1921, fou una poetessa i pintora que va viure a Barcelona i la gran part de la seua vida a París des del 1951 fins a la seua mort el 2012.

És autora d’una cançó per a ningú i trenta diàlegs inútils (1984; finalista premi Carles Riba), aquelles cordes del vent (1987) entre d’altres. La seua obra està influenciada per la filosofia oriental, sobretot la japonesa, que es reflecteix en llibres com Postals no escrites (2001), l’assaig la poesia japonesa moderna (1988) i antologia Poesia japonesa contemporània (1988).


Etiquetes: ACPV Alacant exposicions

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de