La Plaça del Llibre d’Alacant omple de gent la Plaça Sèneca de la ciutat amb més de trenta activitats durant el cap de setmanaEls dies 11, 12 i 13 de febrer la plaça Sèneca d’Acalant ha estat l’emplaçament on s’ha dut a terme a la sisena edició terme de la Plaça del Llibre.

Divendres 11 de febrer va arrancar la Plaça del Llibre amb la conferència «Joan Fuster, 100 anys: una manera de ser i pensar», a càrrec del professor de la Universitat d’Alacant (UA) Carles Cortés. Aquesta conferència va estar organitzada per la plataforma Alacant Pel Valencià, de la qual ACPV d’Alacant forma part. Va iniciar la seua intervenció recordant l’escriptora mallorquina Maria Antònia Oliver.

Dissabte 12 de febrer vam gaudir del concert de Pau Alabajos ,meravellós i intimista, en què va musicar els nostres poetes. Es va omplir de públic la Plaça Sèneca per escoltar a aquest gran cantautor.


GALERIA


Etiquetes: ACPV Alacant Pau Alabajos Plaça del Llibre

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de