‘El camí i la mar i altres contes en paper’, de Jesús Bernat Agut, es presenta a CastellóEl Forum Llibreria Babel de Castelló acollirà la presentació de El camí i la mar i altres contes en paper amb la presència del seu autor, Jesús Bernat Agut, i de l’editora de Publicacions de la UJI, Carme Pinyana.

Dimecres 23 de febrer a les 19 h., a la Llibreria Babel tindrem a Jesús Bernat Agut presentant el seu llibre El camí i la mar i altres contes en paper (Ed. Onada Edicions). A més comptarem amb Carme Pinyana, editora de Publicacions de la Universitat Jaume I, qui presentarà l’acte.

Aquesta obra ha rebut el 15è Premi de Narrativa Vila d’Almassora.


Mira l’entrevista a Jesús Bernat que va fer-li la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) per conèixer més sobre el llibre.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de