“En el Llindar” rep una bona acollida al Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi



En aquesta projecció ”En el Llindar” de la directora Coraci Ruiz, és una producció de Docs Barcelona emmarcada en el cicle de documentals el documental del mes.

El divendres 11 de febrer va tindre lloc la projecció del documental ”En el Llindar”, on el públic va poder gaudir, en primer lloc, de la projecció del documental. El documental vol fer-nos veure com la directora trenca els vells paradigmes i com ha d’enfrontar-se a les seues pors i vells paradigmes imposats per la societat. També ens mostra com la seu fill adolescent decideix canviar de sexe i ens mostra tot eixe procés i com ella es mostra reticent en un principi. En finalitzar vam haver-hi un petit debat entre el públic assistent.

Documental ”En El llindar”

Des d’un punt de vista autobiogràfic, la directora brasilera Coraci Ruiz segueix la transició de gènere del seu fill adolescent, en Noah. Entre l’any 2016 i el 2019, l’entrevista tot abordant els conflictes, certeses i incerteses que impregnen la seua profunda cerca d’identitat. Al mateix temps, Coraci, criada des de petita en un entorn activista i feminista, també viu el seu propi procés de transformació que la porta a trencar amb vells paradigmes, a enfrontar-se a les seves pors i a desmuntar els seus propis prejudicis Amb un relat personal, generós i honest es posen sobre la taula qüestions socials rellevants al voltant del gènere, el matrimoni, la política i el consentiment dels pares.


Etiquetes: Centre Ovidi Montllor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de