“Curvy Crew”, documental del mes de març a Acció Documental +Curvy Crew trenca amb els estereotips i posa davant d’un mirall la pressió social i el repte de l’autoacceptació que pateixen les persones amb un cos no normatiu a través d’entrevistes íntimes i dosis d’humor.

El documental Curvy Crew, d’Ida Joglar, serà el documental del mes de març de 2022. Les projeccions s’emmarquen dins del cicle Acció Documental +, organitzat per ACPV i ACICOM.

Organitzat per ACPV, Acicom, Docs Barcelona i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, el festival portarà durant el mes de febrer la pel·lícula Curvy Crew, d’Ida Joglar a diferents punts del país.

Sinopsi

La primera vegada que Christa va pujar al Kilimanjaro (Tanzània) va ser el més difícil que havia fet mai: se sentia fora de lloc, massa lenta i, en definitiva, massa grassa. En aquell moment no va aconseguir arribar al cim. Anys després va decidir acabar el que havia començat. Aquesta vegada acompanyada d’un grup de vint dones de talla gran decidides a conquistar el cim d’Àfrica. A totes, sempre se’ls ha dit que el seu cos les limita i que pujar muntanyes no està fet per a elles. Amb aquesta història plena de sororitat , les autoproclamades Curvy Kili Crew s’enfrontaran a un repte que a elles mateixes els sembla impossible d’aconseguir. Aquest és un documental que trenca amb els estereotips i posa davant d’un mirall la pressió social i el repte de l’autoacceptació que pateixen les persones amb un cos no normatiu a través d’entrevistes íntimes i dosis d’humor.

Ida Joglar és una cineasta i video artista de San Juan, Puerto Rico. El 2009 es va mudar a la ciutat de Nova York, on va completar el seu màster en Fotografia, Vídeo i Mitjans Audiovisuals de l’Escola d’Arts Visuals. Ha editat diversos llargmetratges (Keep In Touch, Babysitter), així com curts documentals com The Gaze (2018) i Evaporar (2019), que es van estrenar al Fantasia Film Festival i Cinefesta, respectivament. Curvy Crew. Caminant per trencar estereotips és el seu primer llargmetratge documental.


PROGRAMACIÓ MARÇ


ALACANT

Saló d’actes de CCOO d’Alacant. Avda Salamanca nº 33, Alacant.
Dia: 17
Hora: 18 h
Aforament limitat, inscripció prèvia; alacant@acpv.cat o 690617547 (dilluns a divendres de 10:00 a 13:00h)


ALCOI

Centre Cultural Ovidi Montllor. C/ Vistabella, 8, Alcoi.
Dia: 11
Hora: 19.30 h
Aforament limitat, inscripció prèvia; alcoi@acpv.cat


LA VALL D’UIXÓ

Teatre Municipal Carmen Tur, La Vall d’Uixò

Dia: 18
Hora: 19h


GANDIA

Fundació Casal Jaume I de la Safor Valldigna, sala de conferències. C/Dona Teresa, 2
46701 Gandia
Dia: 25
Hora: 20h
Aforament limitat, inscripció prèvia; safor@acpv.cat


ELX

Casal Jaume I d’Elx. Carrer Sant Jordi, 2, 03203 Elx.
Dia: 25
Hora: 19:30 h
Aforament limitat, inscripció prèvia; elx@acpv.cat


ONTINYENT

Cine Club Utiye, Centre Comercial el Teler, Carrer Pintor Segrelles 1, Ontinyent.
Dia: 5
Hora: 20h
Aforament limitat, inscripció prèvia;
Preu entrada: 3€


PEDREGUER

Casal Cultural Jaume I Pedreguer. Carrer València, 12, Pedreguer.
Dia: 24
Hora: 19.30h
Aforament limitat, inscripció prèvia; casal@casalpedreguer.cat


VALÈNCIA

Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12, València.
Dia: 9
Hora: 18h
Aforament limitat, inscripció prèvia: www.octubre.catEtiquetes: Acció Documental + ACICOM ACPV docsbarcelona documental

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de