Josep Lluís Alay presenta “5 continents i 1 llibertat” a la llibreria Fan Set5 continents i 1 llibertat (Ed. Símbol Editors), el darrer llibre de Josep Lluís Alay, doctor en història i ciències i director de l’oficina del president Puidemont, serà presentat a la llibreria Fan Set de l’Octubre CCC, el pròxim dijous 10 de març.

En l’acte hi serà l’autor del llibre, qui hi estarà acompanyat per Josep Guia, representant del País Valencià en l’Assemblea del Consell per la República.

La presentació començarà a les 19.00 hores del dia 10 de març.

SOBRE EL LLIBRE

5 continents i 1 llibertat (Ed. Símbol Editors). Cròniques de política internacional, és un viatge a diferents regions del món on es troben en conflicte i on el desig universal de viure en llibertat esdevé una lluita diària i sense concessions.


Etiquetes: Llibreria Fan Set Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de