‘La patria en la cartera’, el nou llibre de Joaquim Bosch, es presenta a AlacantEl magistrat Joaquim Bosch presentarà el seu darrer llibre ‘La patria en la cartera‘ (Ed. Ariel) el pròxim dijous 7 d’abril a Seu Universitària d’Alacant. L’acte el presentarà Manuel Alcaraz, professor de Dret Constitucional, Marinela Garcia, vicepresidenta d’ACPV serà l’encarregada de donar la benvinguda.

SOBRE EL LLIBRE

La patria en la cartera‘ és una reflexió argumentada sobre les singularitats del fenomen de la corrupció al nostre país des d’una perspectiva nova i transversal que abraça la història, el dret, la política criminal, l’ètica i la sociologia.

És a la dictadura de Franco quan la corrupció adquireix dimensions institucionals que continuen fins a l’actualitat. La nova democràcia va incórrer en continuïtats, però també en discontinuïtats derivades del nou sistema de partits. La manca de desenvolupament institucional va impedir una ruptura completa amb algunes pràctiques del règim anterior i va possibilitar noves formes de corrupció pròpies de les circumstàncies econòmiques d’aquestes darreres dècades.

Aquesta obra examina centenars de sentències d’un període ampli, des d’abans del franquisme fins als nostres dies per analitzar les dinàmiques més habituals de la corrupció.


Etiquetes: ACPV Alacant Alacant

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de