L’artista de Pedreguer, Ramón Pérez Carrió inaugura “Les rodes de la memòria” en el Casal de Pedreguer




Divendres 4 de març es va inaugurar en Casal Cultural Jaume I Pedreguer Acció Cultural del País Valencià en #LaMarinaAlta l’exposició “LES RODES DE LA MEMÒRIA” de Ramon Pérez Carrio.

Una exposició conjunta que pot visitar-se per a veure-la completa en Casa Municipal de Cultura, Pedreguer i Casal Cultural Jaume I Pedreguer.

L’artista de #Pedreguer basa la seua última exposició principalment en l’obra de #RamónLlull i en la d’altres filòsofs platònics en una mostra d’una trentena de quadres realitzats en la seua major part amb la tècnica de l’encàustica sobre taula amb incorporacions de plom, oli i altres materials.

La inauguració es va iniciar amb un recital de #poesia seguit per una actuació musical per a concloure en un col·loqui sobre l’exposició amb la participació dels assistents i l’autor.

“LES RODES DE LA MEMÓRIA” pot visitar-se en el Casal Cultural Jaume I Pedreguer fins al 22 d’abril en horari de dilluns a divendres de 18h a 21h i fins al 3 d’Abril en Casa Municipal de Cultura, Pedreguer


Etiquetes: ACPV Marina Alta Marina Alta Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de