La gira de Mural Sonor protagonitza la primavera d’Acció Cultural del País ValenciàEl públic podrà gaudir d’aquest gran recopilatori de la música valenciana el 7 de maig (Castelló), el 6 de maig (Elx) i el 13, 14 i 15 de maig (València)

El ritme de Mural Sonor és un dels grans protagonistes de la programació de primavera d’Acció Cultural del País Valencià. Durant els últims dies d’abril i la primera meitat de maig el públic podrà gaudir dels concerts dels quatre discs d’aquesta gran antologia de la música en valencià. Un projecte únic que és un gran homenatge a les nostres veus, creadores d’un llegat musical que hui dia continua obrint camí.

Els quatre discs de Mural Sonor reunixen més de cinquanta cançons i més de cinquanta veus, conformant un repàs total a la música valenciana, i que ara queden classificades en quatre àlbums, agrupades per estils. Mai fins ara s’havia fet un recopilatori d’aquestes dimensions. A més a més, cada disc representa un dels quatre pilars sobre els quals ha crescut la música al País Valencià: la música tradicional, la música festiva, la cançó i el pop-rock.

Manifestació i concerts el 7 de maig a Castelló

Per a gaudir en col·lectivitat dels discs de Mural Sonor i amb motiu del 25 d’abril, el pròxim 7 de maig tindrà lloc a Castelló el concert més important fet fins ara d’aquest projecte, on pujaran a l’escenari molts dels artistes que han participat. A partir de les 12:30 hores, comptarem amb la música d’ARREL, i de vesprada, a partir de les 19:00 hores, continuarem amb PELL, VETA i CARRER. A més a més, Acció Cultural ha preparat autobusos des de desenes de pobles i ciutats de sud a nord del País Valencià (RESERVA: autobusos@acpv.cat=

El 6 de maig, ARREL a Elx

La gira de Mural Sonor continua el 6 de maig en Elx, on es podrà gaudir del disc ARREL amb un concert de Miquel Gil i Noèlia Llorens ‘Titana’. Aquest treball dedicat al folk i produït per Miquel Gil, començarà a les 20:00 hores, a l’Espai la Llotja (c/José María Castaño Martínez, 13) d’Elx.

Mural Sonor puja a l’escenari del Teatre Principal de València

La música de Mural Sonor pujarà a l’escenari del Teatre Principal de València els pròxims 13, 14 i 15 de maig, a les 20.00 hores.

El divendres 13 de maig a les 20.00 hores tindrà lloc la primera de les propostes del Mural Sonor, Carrer, amb la banda No Falla, que ens mostrarà tot un calidoscopi de ritmes i sons amb els grans referents de la música festiva que ens van fer vibrar a places i carrers, d’Obrint Pas a Sva-ters. El grup està format per alguns dels músics més coneguts de l’escena actual: Bárbara López, de Mafalda; Anna Millo, de The Dance Crashers; Clara Calvo, de Candela Roots; Pau Camps i Josep Bolu, de Smoking Souls; Jota Terranegra, de Funkiwis; Andreu Ferre i Joan Mayor, d’El Diluvi; Lucía Bisquert, de Sedajazz; Nina Dinamita i La Swing Milicia, i Tània Camacho de Freak Fandango Orchestra. S’hi uneixen Sam Ferrer i David Payà com a productor i arranjador, i una llarga llista de col·laboracions.

El dissabte 14 de maig a les 20.00 hores serà el torn del pop-rock amb Veta, el segon dels espectacles de Mural Sonor, en aquest cas conduït pels músics del grup Tardor i amb la veu de May Ibáñez, cantant de la banda de country Badlands. La banda arranjarà temes emblemàtics de les últimes dècades, alguns dels quals són joies estranyes per al gran públic, i les versions seran interpretades amb la col·laboració d’artistes de l’escena actual.

Per últim, el diumenge 15 de maig serà el torn de Pell, la tercera proposta d’espectacle de Mural Sonor, amb Borja Penalba i Mireia Vives com a guies en aquest viatge pel temps, que va de Raimon i Ovidi a Clara Andrés, el qual també recupera les veus que van mantindre la flama durant els anys setanta i huitanta. Una trentena de noms entre intèrprets i interpretats, acompanyats d’una banda formada pels dos conductors del disc, a més de Lucía Zambudio a la guitarra, Edu Olmedo a la bateria, Tere Núñez amb el baix i Vicent Colonques amb els teclats.

Les entrades dels tres espectacles estan a la venda amb un cost d’entre 8 i 12 euros en el web a partir del dimecres 13 d’abril a les 12.00 hores. A més, també està disponible un abonament per als tres espectacles al preu de 27 euros.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de