El programa Pròxima Parada d’À Punt Ràdio acull les veus femenines del Mural SonorLa presidenta d’ACPV, Anna Oliver, Noèlia “Titana”, Mireia Vives, May Ibáñez i Anna Millo participaran en el programa d’À Punt Ràdio conduït per Susanna Lliberós, Pròxima Parada, per a parlar dels actes organitzats per al pròxim 7 de maig a Castelló.

El pròxim divendres 29 d’abril, quatre de les cinc veus femenines conductores dels projectes musicals de Mural Sonor participaran, junt amb la presidenta d’Acció Cultural del País Valencià, a Pròxima Parada, d’À Punt Ràdio. Al programa, presentat per la periodista Susanna Lliberós, hi seran les artistes Noèlia Llorens “Titana”, del disc Arrel; Anna Millo, del disc Carrer; Mireia Vives, del disc Pell, i May Ibáñez, del disc Veta, i parlaran dels actes organitzats per ACPV per a commemorar la Diada del 25 d’Abril de 2022, el dissabte 7 de maig.

Pròxima Parada s’emet en directe totes les vesprades de 15:30-19:30 hores, de dilluns a divendres, a la ràdio d’À Punt; encara que pot escoltar-se en diferit en qualsevol moment a través del seu web.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de