Juli Capilla presenta la novel·la ‘Althaia’ el pròxim 5 de maig a GandiaEl Casal Jaume I de La Safor Valldigna, Gandia, acull el pròxim dijous 5 de maig la presentació del llibre ‘Althaia’ (Viena Edicions) de Juli Capilla. Es tracta d’una novel·la bella i tràgica alhora, com la llegenda d’Althaia, l’heroïna grega, o la del déu Apol·lo i la nimfa Dafne, immortalitzada en la famosa escultura de Bernini, al·legoria de la relació única, extraordinària, irrepetible, entre els protagonistes. El llibre va rebre el XLI Premi de Narrativa Curta ’25 d’abril’ Vila de Benissa 2021.

L’acte, presentat pel poeta i escriptor, Rafa Gomar, començarà a les 19:00 hores.

Resumen

Els protagonistes d’aquesta nouvelle són una dona i un home obsedits per la recerca de la bellesa, l’excel·lència literària i la sublimació de l’estètica, per l’amor a l’art i l’art de l’amor. En aquesta història ­volàtil, fortuïta, fugissera­, un escultor empedreït i una escriptora incipient ­intèrpret també de música­ conflueixen per atzar a Altea, on l’art i la bohème són el pa de cada dia.

Embolcallats per un ambient propici, començaran un joc de seduccions en què tots dos quedaran enviscats: en la carn que s’esculpeix pacientment amb el cisell a la mà i els mots que s’escriuen sobre el llenç del poema. Una història en què la fin’amor i la folla amor ausiasmarquianes, l’amor educat i la passió desbocada d’Estellés esdevenen la consigna i alhora un fat irreversible.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de