Àgueda Micó, coportaveu de Compromís, presenta les línies de futur de la coalició en un acte organitzat per Acció CulturalAcció Cultural del País Valencià va organitzar el passat dimarts 3 de maig la xarrada ‘Valencianisme o Barbàrie’ amb la ponència principal d’Àgueda Micó, coportaveu de Compromís i secretària general de Més – Compromís. La conferència va ser un èxit i va omplir el hall de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, seu d’ACPV.

Micó va fer un balanç de la segona legislatura de l’Acord del Botànic i també va assenyalar les línies del projecte de la coalició per a les properes eleccions autonòmiques i municipals, que tindran lloc l’any vinent. Antonio Estañ, exsecretari general de Podem, va presentar l’acte acompanyat per la presidenta d’Acció Cultural del País Valencià, Anna Oliver.

L’acte, forma part del cicle de conferències-debat organitzades per ACPV com a balanç de les dues legislatures de l’Acord del Botànic i com a espai de reflexió i proposta davant del cicle electoral autonòmic i municipal que tindrà lloc el curs vinent. Aquest cicle el va obrir Hèctor Ilueca, vicepresident segon de la Generalitat Valenciana i membre destacat de Podem, i el continua ara Àgueda Micó.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de