ACPV rep el Guardó d’Honor que lliura cada cinc anys la Nova Muixeranga d’AlgemesíLa Nova Muixeranga d’Algemesí ha fet 25 anys i Acció Cultural del País Valencià ha estat l’entitat premiada amb el seu Guardó d’Honor, del qual fan lliurada cada cinc anys.

La presidenta d’ACPV, Anna Oliver va recollir el premi en representació a l’entitat al Teatre Municipal d’Algemesí el diumenge 8 de maig. Durant el lliurament també van estar-hi presents la presidenta de la Nova Muixeranga, Elba Barberà; la Secretària Autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit l’Alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano.

Agraïm haver estat convidats a l’aniversari de la Nova Muixeranga i també agraïm aquest reconeixement a Acció Cultural.

Per molts anys, seguirem fent pinya!Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de