Presentació llibre ”La Placeta de les Xiques” de Josep Lluís PeiróEl dijous 19 de maig el Centre Cultural Ovidi Montllor acollirà a les 19:30 h la presentació del llibre a títol pòstum de Josep Lluís Peiró ”La Placeta de les Xiques” en el que intervindran l’escriptor i docent de secundària Silvestre Vilaplana i el professor Vicent Luna, amb les seues intervencions ens faran arribar allò que Peiró volia transmetre a la seua novel·la a través de Carmesina la protagonista del llibre, basada en fets reals i pinzellades eròtiques, incursions en mons conflictius… i com passejarem amb la protagonista per ciutats emblemàtiques com Buenos Aires, París, Barcelona i Alcoi.

Sobre l’autor.
Josep Lluís Peiró i Pérez va nàixer a Muro ( El Comtat) l’any 1947. Després d’estudiar Magisteri, va exercir la docència durant més de 35 anys, ha treballat com assessor tecnicopedagògic de Llengües. També ha realitzat vídeos sobre la vida del poeta alcoià Joan Valls i ha participat en diverses publicacions col·lectives amb la ”Unitat didàctica de Joan Valls” per a infantil i primària. També ha elaborat una unitat didàctica sobre Fuster entre altres treballs com la edició de diversos llibres com Joan Fuster des de Sueca: setanta anys de vida i obraMirar el passatCent anys d’il·lusions i El tren Alcoi-Gandia.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació