ACPV t’anima a fer possible el 1er Aplec de Cultura Popular Tony García del Río al barri de la SaïdiaLa Jove Muixeranga de Benimaclet llança un Verkami per a organitzar el primer Aplec de Cultura Popular al barri de la Saïdia de València, en memòria a Tony García del Río, que va ser muixeranguer a la mateixa colla.

Aquesta iniciativa de micromecenatge respon a la voluntat de la Jove Muixeranga de Benimaclet de recordar i homenatjar la figura de Tony García del Río, la seua identitat i els seus lligams al territori, al barri i a la cultura popular.

Aquest Aplec de Cultura Popular està programat perquè es duga a terme al dia 21 maig a la Saïdia, on va créixer Tony, i consistirà en una cercavila pel barri amb actuacions de la Jove Muixeranga de València i d’altra colla de cultura popular convidada, de la ciutat de Barcelona, la ciutat natal de l’homenatjat.

Participa-hi punxant en l’enllaç!

PARTICIPA EN EL VERKAMI


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació