“Pomes” el documental sobre la corrupció al Regne d’Espanya es presenta a l’Octubre CCCL’Octubre Centre de Cultura Contemporània rep la presentació del documental “Pomes. Corrupció al Regne d’Espanya”, el pròxim divendres 20 de maig a les 19 hores.

“Pomes” és un documental sobre la corrupció al Regne d’Espanya que, a través de la feina feta a la comissió Kitchen al Congrés dels Diputats, desgrana la pràctica del finançament il·legal dels partits per mitjà de comissions d’obra pública durant les últimes dècades de la democràcia espanyola.

Toni Gisbert, secretari d’ACPV; Chelo Vidal, de l’Observatori Ciutadà contra la CorrupcióM Carles Cavier López, portaveu de #JusticiaCasBlasco de la Coordinadora Valenciana ONGD; Sergi Tarín, periodista; Albert Botran, diputat de la CUP-PR al Congrés, i Mireia Vehí seran els ponents de l’acte.


TRÀILER


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació