‘Els colors del verd’, l’exposició de Maria Durá Sepulcre, es podrà visitar a Alcoi fins al 3 de junyJa podeu visitar l’exposició Els Colors del Verd a la sala Polivalent del Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi.

En aquesta exposició l’autora ens vol transmetre la seua fascinació per la vida en totes les seues formes, la seua exuberància i el seu poder. Ens diu que, allò que a vegades ens és impossible d’expressar amb paraules, a través de la pintura ho expressem per un impuls o necessitat.

Aquesta exposició romandrà exposada fins el 3 de juny i es pot visitar de 18:00 a 21:00 hores de dilluns a divendres al Centre Cultural Ovidi Montllor.

Sobre l’autora

Maria Durà Elx (1983) és llicencià en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, en 2006. Després ha continuat formant-se junt amb artistes de l’alçada d’Antonio López, Golucho i Andrés García Ibañez, entre d’altres. Ha participat en diverses exposicions en l’àmbit nacional i internacional, tant de caràcter individual com de caràcter col·lectiu, al llarg de la seua carrera. També ha participat en certàmens de pintura, obtenint així nombrosos reconeixements en el seu treball.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de