Montserrat: la nit de les meravelles de Sant Joan



Viatge a Montserrat: aprofita el pont de Sant Joan i descobreix un lloc màgic. A Gust Viatges ha planificat una estada a l’emblemàtic monestir amb descompte per a la gent d’Acció Cultural del País Valencià

“Montserrat és una muntanya que sorprèn, encisa, fascina. És distinta de totes les demés. Sola, hissada a plom, la fulla dentada d’una serra esculpida per mans prodigioses.

Amb serra d’or, els angelets serraren

eixos turons per fer-vos un palau.

J. Verdaguer

Entre formes fantàstiques, font d’energies positives que produeixen efectes d’elevació de l’esperit, d’ascensió interior.

En cap lloc trobarà la persona la felicitat i la pau,

si no és en el seu propi Montserrat.

J.W. Goethe

El rovell de l’ou, un santuari de nomenada universal a una Marededéu negra, un eco de les més velles devocions de la humanitat, i un monestir, un punt d’encontre i un lloc de pregaria que manté viva l’espiritualitat occidental, fa cultura i acull i desentenebra. Un viatge únic, diferent, autèntic. Anar a Montserrat per a participar de la bellesa i de la vida, per a endinsar-se en els camins de l’esperit i de la llum, per a viure la màgica nit de l’amor de Sant Joan, al voltant del foc ancestral.”

Alfons Llorenç

PROGRAMA

1.-Dijous, 23 DE JUNY València-MONTSERRAT. Nit de Sant Joan.

13.00h. del matí EIXIDA des del carrer de la Blanqueria núm. 6 (enfront del Bar Serrans), junt a la Porta de Serrans (aparcament d’autobusos junt les “Torres”). En arribar a Montserrat, distribució de les habitacions. Sopar. Després de sopar, participarem amb la comunitat de monjos en la festa de la Nit de Sant Joan, assistirem a l’arribada del foc, procedent de la muntanya sagrada del Canigó, i a l’encesa de la foguera, essent convidats pel Pare Abat a vi dolç i coca de sant Joan.

2.-Divendres, 24 DE JUNY. MONTSERRAT. Festa de Sant Joan.

Pujarem en funicular a Sant Joan per caminar per les crestes més altes de la Muntanya, des d’on vorem espectaculars paisatges. Visitarem, al llarg de la jornada, amb una entrada especial, el Museu que conte una ben important col·lecció de pintura  i destacades restes arqueològiques de l’Antic Egipte i Orient. A la vesprada, presa de contacte amb la vida monàstica i el Monestir. Passeig lliure al mirador de la Creu, entre un bosc de carrasques i roures i belles vistes a les comarques del Bages, Vallès i Barcelonès. Possible participació al cant gregorià de Vespres.

3.-Dissabte, 25 de JUNY. Festival Internacional d’Orgue.

Cant de Laudes, lliure. Després de desdejunar, passeig discrecional per la muntanya, pel Camí de la Santa Cova (dificultat baixa) o per a provar l’aeri o el tren cremallera. Visitarem el monestir de monges benedictines de Sant Benet. Temps lliure i passeig per la muntanya.

Després de sopar, assistirem al concert inaugural del Festival Internacional d’Orgue, un dels més destacats del món, utilitzant l’orgue més important d’Europa.

4.-Diumenge, 26 de JUNY. Montserrat – València.

Visita Basílica i voltants. Temps per a assistir a la solemne Missa conventual, cantada en gregorià o passeig opcional per la muntanya, el Camí dels Degotalls.

TEMPS LLIURE per darreres compres o visites. Després de dinar, mamprendrem el viatge de tornada a València, on esperem arribar capa les 21h.

Si formes part de la família d’Acció Cultura del País Valencià, l’agència A GUST VIATGES ha preparat un viatge a Montserrat del 23 al 26 de juny

Ens acompanyaran:

Alfons Llorenç, guia oficial

Ausiàs Llorenç, guia oficial


INFORMACIÓ I RESERVES:

PREU: 365€ per persona. (345 per a sòcies i socis d’ACPV o Carnet Jove).

PLACES MOLT LIMITADES!

INCLOU:

Pensió Completa.

Cel·la individual amb bany propi (Hab. dobles limitades)

Bus d’anada i tornada exclusiu.

Tast de gastronomia montserratina.

Tickets de Funicular.

Entrades al Museu.

Assegurança de viatge i IVA

Dos acompanyants durant tot el viatge.

ALLOTJAMENT:

A dins el Monestir de Montserrat, a l’Hostatgeria.

INSCRIPCIÓ  I PAGAMENT

El mètode de reserva i pagament serà a través de ingrés o transferència bancària.

Cal consultar prèviament la disponibilitat de places!

Per fer la reserva s’ha de fer el pagament del total abans del 13 de Juny(en cas de fer-ne ús, s’hauria d’incloure l’assegurança addicional).

Al compte corrent d’A Gust Viatges:

IBAN: ES82 2100 6588 1302 0007 0676

Beneficiari: A Gust Viatges

Concepte: Montserrat 23-6-2022

Per tal d’inscriure’s i de fer l’assegurança de viatge, caldrà enviar el comprovant bancari al correu agustviatges@gmail.com o al Whatsapp 691675 428 i les dades vostres i les dels acompanyants:

Nom

Dni

Adreça postal (carrer, número, codi postal i població)

– correu electrònic

– Un telèfon mòbil de contacte.

Assegurança i condicions d’anul·lació

Hi ha disponible una assegurança de cancel·lació per part dels viatgers amb un llarguíssim llistat de motius coberts per 15€. Alternativament, amb més cobertures encara, per 25€ hi ha una assegurança de cancel·lació, assistència per malaltia sobrevinguda (durant el viatge) i reemborsament de vacances no aprofitades. Per contractar-ne una cal fer el pagament total en el moment de la reserva.

En tot cas hi ha també unes condicions d’anul·lació comunes a totes les agències que donen una ampla protecció al consumidor. D’acord amb la legislació vigent en cas d’anul·lació :

– 20 dies o més abans del començament de l’activitat: 20€ penalització, per despeses de gestió, etc.

– entre 20 i 8 dies abans: penalització del 20% del preu total.

– entre 8 dies i 24 hores abans: penalització del 80% del preu total.

– dins de les 24 hores anteriors a l’eixida: penalització del 100%.

Places mínimes:

Aquest viatge requereix un mínim de 15 persones per poder realitzar-se.


CATÀLEG


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de