La Vall d’Albaida commemora l’Any Fuster amb un cicle organitzat per ACPV i l’IEVAOntinyent serà la primera parada d’una iniciativa d’activitats llançada conjuntament per ACPV de la Vall d’Albaida i l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) per a celebrar l’Any Fuster 2022.

El pròxim divendres 17 de juny a les 19:30 h. el Centre Cultural Caixa Ontinyent acull la conferència Ontinyent en l’obra de Fuster, a càrrec d’Àngel Cano, doctor en Filologia Catalana per la Universitat de València (UV) i realitzador d’una tesi i diverses investigacions sobre la figura de Joan Fuster.

La ponència, que tractarà sobre la relació de l’escriptor de Sueca amb la capital de la Vall d’Albaida i la presència de la ciutat en la seua obra, comptarà amb la introducció de l’ontinyentí Ximo Urenya, que també s’encarregarà de moderar el posterior col·loqui.

L’acte donarà inici a un cicle d’activitats en commemoració de l’Any Fuster a la comarca, cicle que organitzem ACPV Vall d’Albaida i l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) i que s’allargarà durant tot l’any 2022.


CARTELL OFICIAL


Etiquetes: Joan Fuster

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de