‘Per l’Horta d’Ontinyent’, el nou col·lectiu que es presentaEl pròxim dissabte 18 de juny es presenta el nou col·lectiu Per l’Horta d’Ontinyent, en una jornada plena d’activitats a l’Ermita del Pla. ACPV La Vall d’Albaida col·laborem en la jornada amb l’aportació d’un concert de Toni de l’Hostal.

Les activitats començaran a les 10:30 h amb la benvinguda a l’ermita i l’inici de dos tallers infantils (mural i pintacares). També hi haurà una exposició d’eines agrícoles tradicionals, recull del col·leccionista etnogràfic Federico Artés, que es podrà visitar durant tota la jornada.

A les 11:00 h s’iniciarà una ruta guiada per conéixer algunes de les terres conservades en l’horta del Pla, així com aspectes sobre el seu cultiu i els béns patrimonials de la zona.

Posteriorment, a les 12:30 h, es durà a terme la presentació del col·lectiu Per l’Horta d’Ontinyent, seguida per una taula redona en què participaran una sèrie d’entitats que treballen per l’horta i la defensa del territori. Per l’Horta (València), Per l’horta de la Safor, Colla Ecologista l’Arrel i les comunitats de regants del Reg Major d’Ontinyent i de la Séquia de la Baronia analitzaran els reptes de l’horta periurbana a Ontinyent i a altres localitats valencianes.

A les 13:45 h, la Colla Ecologista l’Arrel presentarà una nova guia de cultiu, Renàixer llavors, que ha sigut elaborada per una persona vinculada a l’entitat.

Després hi haurà un dinar popular amb paella i productes de temporada, per un preu de 12 euros i 7 per als menors de 14 anys, per al qual cal reservar abans del 16 de juny a perlhortadontinyent@gmail o el formulari habilitat a xarxes (https://forms.gl/rURh28EfkAUSaAPB9).

La jornada acabarà per la vesprada amb dues actuacions de sobretaula: l’actuació teatral del Llauractor i el concert del músic i cantant Toni de l’Hostal.Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de