La Fundació Casal Jaume I de la Safor-Valldigna acull la xarrada i presentació del llibre “Barça i Catalunya. Temps de Foscor”El divendres 17 de juny a les 20:30 h els autors Salva Torres i Frederic Porta presentaran la segona entrega de “Barça i Catalunya”.

Després d’una primera entrega anomenada “Barça i Catalunya. Els origens de la simbiosi (1899-1936), Salva Torrent i Frederic Porta, ens presenten la segona part que explica el període de la guerra civil i la posguerra fins la formació del segon gran equip del club culer: el Barça de les cinc copes. En aquesta obra, han col·laborat de forma desinteressada altres estudiosos de la història del Futbol Club Barcelona, aportant dades o bé revisant els continguts.

A la presentació comptarem amb la presència de Xavier Gamper.

Acte coorganitzat amb la Penya Barça-Safor


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de