Bona acollida a Alacant de les activitats de juny d’ACPVLa primera parada de les Festes Isabelines

El passat 16 de juny vam passar una meravellosa vesprada de celebració de les primeres Festes Isabelines a Alacant. Un homenatge a les escriptores en llengua catalana del País Valencià a partir de la figura d’Isabel de Villena.

Van tindre el plaer de comptar amb Laura Palomar, component de Piacere dei Traversi, grup valencià que ha musicat la Vita Christi de Sor Isabel de Villena, Maria Àngels Herrero, professora de literatura catalana moderna de la UA i Marinela Garcia, professora de literatura catalana medieval a la UA.


Clouen les sessions de conversa

Ja han finalitzat les sessions de conversa del curs 2021/2022 organitzades per ACPV Alacant i l’IEC. Aquest any les sessions han sigut algunes presencials i altres telemàtiques sobretot a principis d’any degut a la Covid 19.

Les sessions de conversa són un fòrum obert de debats d’actualitat que se celebren a la Biblioteca Enric Valor-IEC en col·laboració amb la Delegació d’Alacant de l’IEC. Estan obertes a tota aquella persona que estiga interessada a practicar la conversa en valencià i ens fonamenten en el fons bibliogràfic de l’IEC.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de