La llibreria Fan Set rep la presentació de ‘El temps que vius’, de Gustau MuñozEl pròxim dijous dia 30 de juny la llibreria Fan Set de l’Octubre CCC acull una trobada amb l’assagista, traductor i editor Gustau Muñoz amb motiu de la presentació del seu recull d’assaigs “El temps que vius”.

Amb l’autor acompanyat per Vicent Flor (sociòleg i director de la Institució Alfons el Magnànim) i Anna Oliver (advocada i presidenta d’Acció Cultural del País Valencià).

El temps que vius és un recull d’assaigs perspicaços sobre temes d’àmbit propi o internacional que incideixen directament en la nostra societat. La Guerra d’Ucraïna, la xenofòbia, la urgència mediambiental, la globalització, l’expansió galopant del capitalisme, entre altres.
L’editor, assagista i traductor Gustau Muñoz és una de les veus més acreditades del panorama assagístic català, guardonat amb alguns dels premis de més anomenada en aquest gènere.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de