ACPV i la Universitat d’Alacant organitzen un curs de doblatge i locució en valencià per a l’estiuLa vicepresidenta d’ACPV, Marinela Garcia, dirigeix el curs de doblatge i locució en valencià que organitzen conjuntament la Universitat d’Alacant (UA) i Acció Cultural del País Valencià i que s’emmarca dins dels Cursos d’Estiu de la Universitat d’Alacant ‘Rafael Altamira’.

Aquest curs ofereix una formació especialitzada amb l’objectiu d’adquirir la capacitació necessària per a desenvolupar professionalment treballs de locució i doblatge. El curs proporcionarà les claus per treballar l’equilibri entre el vessant artístic i el tècnic (l’art de transmetre, la interpretació i el control del timbre en l’execució de les frases). El curs tindrà una part pràctica on els i les alumnes doblaran seqüències i escenes i es posarà en pràctica allò que ha après a l’aula.

Consulta el PROGRAMA del curs i preinscriu-t’hi!


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de