Èxit en la celebració dels 25 anys del Casal Jaume I d’AlacantEl passat dijous 30 de juny, ACPV Alacant va organitzar la Festa d’Estiu i el seu tradicional sopar per a festejar el 25é aniversari del Casal Jaume I.

La vetllada, que fou tot un èxit, estigué amenitzada per la Colla de Dolçaines i Tabals el Cocó i la Muixeranga d’Alacant. A més a més, la delegació d’ACPV d’Alacant va homenatjar el soci Enric Pellín per la seua trajectòria i implicació amb la nostra llengua i la nostra cultura. 

A l’acte assistiren també els 4 artistes alacantins que han col.laborat amb els 25é aniversari a través de la donació de 5 litografies que al setembre es posaran a la venda. Aquestes 4 personalitats del món de la cultura i l’art alacantí són Maria Perceval Graells, Joanjo Hernández, Javier Pastor i Carme Jorques, aquesta última fou l’encarregada de fer-li entrega de les litografies a Enric Pellín. 

L’acte va finalitzar amb el concert d’ARREL, amb Miquel Gil i Noèlia Llorens, Titana. 


GALERIA


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de