La II Festa Valor- Ruta Literària es durà a terme a PenàguilaEl dissabte 16 de juliol tindrà lloc a Penàguila la II Festa Valor-Ruta Literària, que estarà guiada per Francesc Gisbert i comptarem amb les històries de Jordi Raül Verdú.

Després farem sopar a la Casa Rural Valor on podrem gaudir de les lectures de les obres de l’escriptor de Castalla. Les persones interessades cal que telefonen per a reservar a la Casa Rural Valor.

El punt de trobada serà la plaça de l’Arbre de Penàguila, a les 19:45 hores, des d’on eixirà la ruta. Per a participar-hi cal que reserveu plaça al correu alcoi@acpv.cat, ja que les places són limitades.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de