Acció Cultural del País Valencià us convida a l’Escola d’Estiu ‘Llengües minoritàries: drets i pràctiques lingüístiques’Des del 18 fins al 22 de juliol tindrà lloc a Gandia una Escola de drets lingüístics, organitzada per la Càtedra de Drets Lingüístics de la Universitat de València (UV) i l’European Language Equality Network (ELEN).

*Text tret del web de la Càtedra de Drets Lingüístics de la UV (Punxa sobre l’enllaç per consultar tota la informació):

Aquesta és una proposta de formació sobre els drets associats a les llengües minoritàries i les pràctiques dels seus usuaris. Amb les activitats planificades es busca la construcció del coneixement per part del propi estudiant a partir dels materials proporcionats a través de dinàmiques participatives.

L’equip organitzador està format per persones de reconeguda experiència en el tractament del problema abordat: els codirectors del Departament de Drets Lingüístics, Vicenta Tasa i Rafael Castelló, i el Cap de la Unitat de Llengües i Polítiques Lingüístiques, Ferran Suay, han produït múltiples publicacions vinculades a fi d’estudi proposat. D’altra banda, també suposen un fort compromís institucional de la Universitat de València amb la proposta, ja que els tres són responsables d’unitats vitals de la pròpia universitat.

Les estructures vinculades a l’organització de la proposta són: la Càtedra de Drets Lingüístics, la Universitat d’Estiu de Gandia i el Vicerectorat d’Internacionalització i multilingüisme, en col·laboració amb ELEN.

Les activitats tindran lloc a la ciutat de Gandia, on la Universitat de València té les instal·lacions del Centre Internacional de Gandia. Les dates previstes són entre el dilluns 18 de juliol i el divendres 22 de juliol de 2022.

Tots els dies, comença amb un discurs d’obertura d’un convidat. A continuació, es realitzarà una activitat participativa per part dels assistents, organitzats en grups. Es discutirà el que ha proposat el ponent per a concloure amb una proposta compartida per l’equip. Posteriorment, es tractarà el tema en una Taula Redona en la qual participaran dos convidats juntament amb l’aportació dels assistents. La sessió conclourà amb una Discussió.


PROGRAMA


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de