ACPV participa a la IX Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla CatalanaAnna Oliver, presidenta de l’entitat, participa a la Taula rodona “Propostes del conjunt del domini lingüístic per al Pacte Nacional per la Llengua de Catalunya” per a parlar de drets lingüístics. La jornada se celebra a l’Edifici Roc Boronat del Campus Poblenou. Universitat Pompeu Fabra.

L’acte s’emmarca en la IX Jornada de Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana i enguany es dedica a les propostes dels professionals de la llengua al Pacte Nacional per la Llengua. Es durà a terme un debat sobre els reptes del català i les propostes que professionals de la llengua fan al Pacte Nacional per la Llengua.

L’objectiu d’aquesta taula és visualitzar l’aportació de la societat civil de tota la comunitat catalanoparlant en el Pacte Nacional per la Llengua i el gruix de la jornada se centrarà en el debat sobre els reptes del català i les propostes dels professionals.

Programa de la jornada


CARTELL


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de