El 80è aniversari d’Ovidi Montllor ompli el pati de l’antiga escola de PenàguilaEl dissabte 2 de juliol va tindre lloc, al pati de l’antiga escola de Penàguila, el Concert Homenatge pel 80è aniversari del naixement del cantautor Ovidi Montllor.

Al concert-homenatge, organitzat pel Centre Cultural Ovidi Montllor-ACPV l’Alcoià-Comtat, van comptar amb les actuacions del grup Alcoi Slide, el cantautor Ferran Rodes i les lectures de l’escriptor Jordi Tormo. Tormo ha escrit obres de gran ressò referents a l’Ovidi i també va llegir passatges d’obres dedicats a l’alcoià.

Durant la jornada també es van recitar algunes cançons d’Ovidi, per part dels representants d’associacions i col·lectius que s’hi van sumar a aquesta iniciativa i que foren el Centre Cultural Castellut, l’Associació Amics i Amigues del Poeta Joan Valls, el Club d’Amics i Amigues de la Unesco d’Alcoi, la Coordinadora l’Alcoià-Comtat pel Valencià i el Col·lectiu 8 de Març i dones.

A banda comptarem amb representants municipals de l’ajuntament de Penàguila i amb el germà d’Ovidi Montllor.


GALERIA


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de