Els 80 anys de l’Ovidi – Acte homenatge al cantautor alcoiàEl passat dissabte 2 de juliol va tindre lloc, a l’antic patí de les escoles de Penàguila, l’acte homenatge pel 80é aniversari del naixement d’Ovidi Montllor.

L’acte va començar a les 20:00 hores i vam poder comptar amb les actuacions de Ferran Rodes i gaudir de les seues cançons com a membre del Col·lectiu Amics i Amigues del Poeta Joan Valls. També vam poder comptar amb la interpretació, per part del Quartet de Trombons Alcoi Slide, de diverses peces de l’Ovidi Montllor i peces de música tradicional, com La Malaguenya de Barxeta o La Muixeranga.

A més a més, vam comptar amb la intervenció de Jordi Tormo i Santonja, escriptor i poeta, el qual va llegir fragments dedicats a l’Ovidi Montllor en la seua obra “Ovidi, un obrer de paraula”. També comptarem amb la intervenció de poemes, cançons i escrits dedicats a l’Ovidi per part dels representants dels col·lectius que es van adherir a l’acte: la Coordinadora l’Alcoià-Comtat pel Valencià-Escola Valenciana, el Col·lectiu d’Amics i Amigues del Poeta Joan Valls, el Club d’Amics i Amigues de la Unesco d’Alcoi, el Centre Cultural Castellut i el Col·lectiu 8 de Març i Dones.

També van intervenir a l’acte Xavier Montllor germà de l’Ovidi Montllor i la regidora de Cultura de l’ajuntament de Penàguila com el batlle del municipi. L’acte va donar per conclòs a les 21:30 h de la vesprada.Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de