Llíria rep les Festes IsabelinesLa capital del Camp de Túria celebra les Festes Isabelines el pròxim divendres 16 de setembre. Aquesta festa vol ser un homenatge a les nostres escriptores i és una aposta per a visibilitzar la literatura feta en valencià per les nostres autores.

El pròxim divendres 16 de setembre tindrà lloc al Casal Jaume I Camp de Túria (Av/ Dels Furs, 17) la celebració de la festa isabelina. Els actes començaran a les 19.30 hores i arrancaran amb Llúcia Lerma, professora de valencià, i Carme Cardona, escriptora, que duran a terme la xarrada de D’Isabel de Villena a Isabel Clara Simó.

També hi haurà una exposició, “Nosaltres les valencianes escriptores en el temps” i soparem de ‘pa i porta’. Finalitzarem la vetllada amb el concert de la cantautora Ana Zomeño.

CARTELL


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de