Els Premis Palmells 2022 se celebren al Centre Ovidi Montllor, que enguany serà guardonatEls Premis Palmells, mà de futur compleixen tres edicions el pròxim 30 de setembre al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi. La gala començarà a les 20h. de la vesprada i serà conduïda per la periodista i presentadora Amàlia Garrigós.

El divendres 30 de setembre a les 20:00  h. celebrarem al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi la festa d’atorgament d’aquests guardons, en una gala que conduirà la periodista Amàlia Garrigós i en la qual comptarem amb diverses actuacions musicals.

En aquesta tercera edició, i després de dos anys d’absència, amb els ‘Palmells 2022, mà del futur’ se es vol continuar fent valer el reconeixement a les persones que modelen i empenyen la nostra cultura.

La primera d’elles serà el cantautor alcoià Jordi Gil, qui rebrà el primer premi. El segon guardó reconeixerà el recorregut i el treball d’una associació ben destacada a Alcoi, el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA), que, a més, enguany celebra el seu 40 aniversari.

El tercer palmell anirà destinat a la figura d’un dels artistes alcoians per excel·lència, l’Ovidi Montllor. L’actor i cantautor alcoià rebrà el Palmell a títol pòstum, en l’any que hagués complert 80 anys, per la seua innegable tasca per la llengua i la cultura valenciana i per la inspiració que ha suposat per a tanta gent i tants altres artistes, cantants, escriptors i escriptores valencianes. Aquest guardó quedarà a cura del Centre Ovidi Montllor d’Alcoi, l’any del seu vinté aniversari.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de