Miquel Gil i Noèlia Llorens “Titana” faran el directe d’ARREL el 7 d’octubre a LlíriaEl Teatre de la Banda Primitiva de Llíria serà l’escenari del pròxim concert d’Arrel, el disc del Mural Sonor elaborat per Noèlia Llorens i Miquel Gil en què la música tradicional valenciana recorre les comarques del País Valencià.

El projecte Mural Sonor ha estat la gran aposta d’Acció Cultural del País Valencià per celebrar el seu 50é aniversari. El passat mes de juny, l’entitat va assolir amb èxit el finançament necessari per a dur-lo a terme mitjançant un ambiciós projecte de micromecenatge. Arribada la tardor, el Mural Sonor ja és una realitat, i comença a materialitzar-se en diverses gires de concerts arreu del territori valencià. Aquest cap de setmana és el torn per a la presentació del disc ARREL.

ARREL és el títol de l’àlbum dedicat a la música tradicional. Es tracta d’un viatge per les comarques a través de cants i poemes, cosit per les veus de Miquel Gil i Noelia Llorens, Titana. Representants de generacions diferents, els dos connecten amb la passió i el coneixement erudit del cançoner tradicional.

Gil ha estat l’encarregat d’adaptar músiques del repertori popular de cada comarca i de realitzar noves composicions per a lletres originals, escrites a propòsit per aquest disc per més de vint noms de l’escena poètica en valencià. Llorens du el pes de la interpretació, acompanyant-se en cada tema de cantaors, cantaores i instrumentistes fonamentals del nostre territori.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de