ACPV convoca una trobada amb la base social de València i les hortes a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània



La trobada està emmarcada en el procés d’elaboració del Pla Estratègic de l’entitat que marcarà el rumb de l’entitat en els pròxims anys

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) està preparant un Pla Estratègic que faça balanç dels últims anys (objectius complits i pendents de complir, canvi de cicle i nous reptes) i, sobretot, apunte els objectius dels propers anys. Un Pla que ha de ser ambiciós i alhora realista, perquè busquem avançar però som conscients dels obstacles i les dificultats.

Però aquest nou Pla Estratègic no es pot elaborar sense la vostra participació. Ens interessa la vostra opinió, i compartir reflexions. I incorporar-les al Pla que ha de fixar el full de ruta de l’entitat dels propers anys.

Amb aquesta voluntat, hem organitzat els darrers mesos trobades territorials de socis, i ara ha arribat el moment de fer la de València i l’Horta, que serà el proper dimecres 2 de novembre, a les 18 hores, a la nostra seu central, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Per a poder preveure l’aforament i la preparació de la reunió, us preguem que confirmeu la vostra participació al correu socis@acpv.cat


Etiquetes: ACPV Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de