ACPV col·labora en la festa de la infància de Bellreguard



VALÈNCIA- 11/11/2022.

Inauguració Exposició ”SomiArt” de Cristina Tomàs.

El divendres 18 de novembre a les 20:00 h tindrà lloc la inauguració de l’Exposició ”Somi Art” de Cristina Tomàs a la Sala Polivalent del Centre Ovidi Montllor. En la seua exposició trobarem formats menuts, en els que busca i intensifica l’emoció d’un món ple de subtileses i s’abstreu en un fons abstracte que disfressa d’una manera figurativa i realista amb un simple gest o icona. Sense deixar de banda mai la seua fidelitat als blaus, utilitza colors clars i nets que ens apropen als paisatges harmoniosos, ja que amb una mirada senzilla i a la volta efímera, la seua obra ens posa en contacte amb la natura.

Sobre l’autora.

Cristina Tomàs Ortolà naix a Pedreguer la Primavera de 1969. Aficionada al dibuix i la pintura des de menuda, és autodidacta fins l’adolescència, moment en que decideix iniciar formació de pintura durant 4 anys de mans del pintor Joan Vidal, en Pedreguer.

Taller Música En Família per Mamen Vercet

El divendres 25 de novembre a les 18:15h comptarem amb la primera sessió del Taller ”Música en Família” al Centre Ovidi Montllor, impartit per Mamen Vercet, musicoterapeuta i treballadora social.
Un taller pensat per a tocar, cantar, riure i ressonar junts. Als tallers de musicoteràpia en família posem el focus en reforçar el vincle familiar, expressar emocions i estimular el desenvolupament cognitiu i físic. Com ho fem? Mitjançant dinàmiques amb instruments, cançons, música i moviment, percussió corporal, o relaxació. No és necessari cap coneixement musical per a participar-hi.

Les inscripcions per a realitzar els tallers de música en família es fan en aquest mail info@tamboretsdecarabassa.com o bé telefonant al 667 927 942.


Etiquetes: literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de