Activitats Centre Cultural Ovidi Montllor-ACPV



VALÈNCIA- 24/11/2022.

Taller Música En Família impartit per Mamen Vercet

El divendres 25 de novembre comptarem amb la primera sessió del Taller ”Música en Família’‘ a les 18:15h al Centre Ovidi Montllor, taller impartit per Mamen Vercet, musicoterapeuta i treballadora social, taller per a tocar, cantar i riure i ressonar junts. Als tallers de musicoteràpia en família treballem molt reforçar el vincle familiar, expressar emocions, estimular en l’àmbit cognitiu i físic… Mitjançant dinàmiques amb instruments, cançons, música i moviment, percussió corporal, relaxació… Cal aclarir que no és necessari cap coneixement musical per a participar. Inscripcions per a realitzar els tallers de música en família info@tamboretsdecarabassa.com o bé al telèfon 667927942.

Exposició ”Cosmogonia” Josep Maria Gort

El dimarts  29 de novembre a les 20:00 h tindrà lloc la inauguració de l’Exposició ”Cosmogonia” de Josep Maria Gort al Centre Ovidi Montllor, aquesta exposició està organitzada per la Càtedra d’Antoni Miró de la Universitat d’Alacant, i està emmarcada dins del cicle municipal d’exposicions organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi. 

Sobre l’artista.
Josep Maria Gort, nascut a Reus el 1942, es va formar a la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando, a Madrid. De ben jovenet ja va conrear-se com a pintor i com a dibuixant, publicant tires al TBO i, als anys setanta, editant ‘El Ganxet’, una publicació infantil que no incloïa cap tipus de violència. Per imperatius de la vida va haver d’abandonar la pintura durant anys però sempre faria feines relacionades d’alguna manera amb la creativitat com a impressor i dissenyador gràfic.

Ruta ”Els Espais de l’Ovidi” a càrrec de Jordi Tormo” 44é Aplec Excursionista dels Països Catalans.

El dissabte 3 de desembre, emmarcada en la programació del 44é Aplec dels Països Catalans, tindrà lloc la ruta ”Els Espais de l’Ovidi” a càrrec de l’historiador Jordi Tormo i que tindrà tret d’eixida a les 10:00h del Passeig Ovidi Montllor i finalitzarà al Centre Ovidi Montllor.

Aquesta activitat ha estat organitzada pel Centre Excursionista d’Alcoi organitzador de l’aplec i col·laboren el Centre Ovidi Montllor-ACPV l’Alcoià-Comtat i la Regidoria d’Esports-Ajuntament d’Alcoi, per a participar de la ruta cal inscriure’s en la pàgina web de l’aplec aplecalcoi2022.org

Acció Documental + amb el documental karaoke Paradise

El dijous 1 de desembre a les 19:30 h tindrà lloc la projecció del documental Karaoke Paradise d’Einari Paakkanen al Centre Ovidi Montllor emmarcada dins del Cicle de Documentals del mes de Docs Barcelona. En aquest documental es vol reflectir que els karaokes són l’antídot contra la soledat i una medicina per gaudir en comunitat sense grans pretensions. Viatgem per una Finlàndia amagada rere el tòpic de país gèlid i inhòspit. El cineasta Einari Paakkanen ens mostra petits fragments de vida memorables. Cantar permet expressar les emocions, però per fer-ho cal sentit de l’humor. Garatges, bars, el saló de casa… tothom és benvingut a participar a la festa dels karaokes finlandesos.


Etiquetes: literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de