Presentació de la novel.la gràfica Al-Azraq. El malson de Jaume I



Aquest divendres 11 de novembre, a Llíria, al Casal Jaume I d’ACPV del Camp de Túria, es presenta la novela gràfica “Al-Azraq. El malson de Jaume I”. Escrita per Just I. Sellés i il·lustrada per Daniel Olmo Boronat. Comptarem amb la presència de l’il·lustrador.

Amb el títol “Al-Azraq. El malson de Jaume I, l’il·lustrador alcoià Daniel Olmo presentarà a Casal Jaume I del Camp de Túria aquest divendres a les 19.30h una acurada adaptació gràfica de la novella·la històrica Al-Azraq el Blau. Crònica de la conquesta de la Muntanya. Han estat prop de tres anys d’un rigorós treball documental per intentar vestir els escenaris i els protagonistes del període més important de la nostra història. Un ingent esforç per reconstruir els castells i els paisatges de la muntanya a mitjans del segle XIII per ambientar l’armament , els eines, els costums i el dia a dia d’una època convulsa.

El visir al-Azraq va ser sens dubte l’enemic més astut que va desafiar Jaume I. Ho reconeix el mateix rei en la seua crònica i així ho corroboren també els més de 15 anys que el Conqueridor va trigar a espantar-lo de la muntanya, la seua terra.


Etiquetes: literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de