ACPV participa a la concentració “Per un finançament just” a AlacantHui divendres, 18 de novembre, a les 11h a la plaça Muntanyeta d’Alacant, ACPV s’ha concentrat per a continuar reclamant a l’Estat espanyol la urgència d’avançar en la reforma del sistema de finançament i acabar amb l’infrafinançament del País Valencià.

ACPV forma part de la Plataforma Per un finançament just composta per nombroses associacions del País Valencià, així com pels principals sindicats i partits polítics. Aquesta plataforma pretén exigir un canvi en el sistema de finançament autonòmic i que els PGE dediquen més inversió per a Alacant.


Etiquetes: ACPV Alacant Alacant Finançament just

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de