Dia del llibre valenciàVALÈNCIA- 17/11/2022.

Amb motiu del Dia del Llibre Valencià Anna Gascon , membre de la junta d’ACPV va col·laborar ahir en la lectura continuada de “Rondalles valencianes” d’Enric Valor.

La Biblioteca Històrica de la Universitat de València organitzà aquesta iniciativa amb l’objectiu d’apropar el patrimoni bibliogràfic de la Universitat a tota la societat i promoure així el coneixement de la llengua i cultura valenciana.

L’acte es va celebrar a la Sala Duc de Calàbria de la Biblioteca Històrica de la Universitat de València per on passaren més d’un centenar de persones per donar veu als personatges del folklore valencià immortalitzats per la pluma d’Enric Valor. Amb aquesta iniciativa la Biblioteca Històrica contribueix al reconeixement de l’inestimable treball fet per l’escriptor.

En l’acte estigueren presents el fill i altres membres de la família d’Enric Valor.

Anna Gascon a la Biblioteca Històrica de la Universitat de València

Etiquetes: literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de