Programació Casal d’ACPV – Elx



València 18 de novembre de 2022

· Conversa en valencià

Tots els dimarts de 19:30h a 20:30h al Casal, es realitza aquesta tertúlia de la mà de Miriam, mestra qualificada que guia al participants durant la sessió.

· Taller de guitarra del Casal

Tots els Dimarts de 18h a 19h classes de guitarra nivell avançat i de 19h a 20h nivell principiant a càrrec del mestre Cristian Pèrez.

· Pròxim 23 de novembre a les 19:30h projecció del Biopic HANNAH ARENDT

Margarethe von Trotta, una de les millors representants del cinema alemany juntament amb Wenders o Fassbinder, dirigeix aquest biopic sobre Hannah Arendt, una de les veus més lúcides i sagaces del segle XX. Barbara Sukowa va enlluernar a crítica i públic per la seva encarnació de la coneguda pensadora.

Hannah Arendt, filòsofa, pensadora i periodista, jueva i exiliada als Estats Units, és enviada a Jerusalem per The New Yorker per a cobrir el judici del criminal de guerra nazi Adolf Eichmann, qui és jutjat i condemnat a mort. Durant quatre anys treballa, marcada per la controvèrsia, escrivint un llibre titulat INFORME SOBRE LA BANALITAT DEL MAL que provoca immediatament un escàndol internacional.

· Divendres 25 de novembre projecció del documental Estimada Sara de Patricia Franquesa a les 19:30h

Un emotiu retrat de la Sara, la primera taxista d’Afganistan, una dona poderosa que trenca barreres patriarcals. Un testimoni d’una realitat que ja no existeix.


Etiquetes: ACPV Elx Elx

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de