Projecció del Documental 50ºCVALÈNCIA- 17/11/2022.

El divendres 18 de novembre a les 19:00 h tindrà lloc la projecció del documental ”50ºC” de SICOM i ENTREPOBLES al casal ACPV – ELX C/ Sant Jordi nº2.

50°C pretén oferir, en poc més de 60 minuts, una visió sobre què suposa el canvi climàtic i les amenaces que se’n deriven: augment de la temperatura, del nivell del mar, de la intensitat i freqüència de les tempestes, debat territorial energia alimentació, processos de retroalimentació, punts de capgirell, migracions climàtiques.

En forma de taula rodona, 5 científiques, convocades per dos joves que volen saber què passa i què fer, raonen al voltant de l’agreujament de les dades climàtiques. I incorporen al debat altres investigadores que aporten més llum des dels seus camps de treball.

50°C tindrà un segon capítol que aprofundirà en els temes apuntats en aquest primer.

Després de la projecció hi haurà un col.loqui amb debat posterior, que estarà dinamitzat per Entrepobles i Margalló.

El director

Josep Cabayol Virallonga, fou un periodista català especialitzat en ràdio. Va començar la seva carrera professional a Ràdio Popular de Reus l’any 1977, on per primera vegada va ser cap dels serveis informatius d’una emissora i va haver de organitzar la cobertura de les primeres eleccions democràtiques després de la dictadura.

Sicom, solidaritat i comunicació

És una associació sense ànim de lucre fundada l’any 1995, dedicada a fomentar el periodisme responsable, crític i independent però no neutral; fer emergir informacions que dels poders volen ocultar, manipular o tergiversar, treballar en favor de la transparència, fomentar el debat democràtic i el pensament crític sobre els temes que (pre) ocupen la ciutadania i reflexionar sobre aquelles qüestions que determinaran el futur de tots plegats.​

Entrepobles

És una associació independent i laica, constituïda al 1988 pels Comitès de la Solidaritat amb Amèrica Llatina, que a través de la cooperació internacional solidaria, la sensibilització, l’educació emancipadora, el suport dels moviments socials alternatius i la incidència social i política, pretén intervenir al procés de transformació social per permetre la satisfacció per a qualsevol persona, tant dones com homes, i a qualsevol lloc del món, amb els drets humans, polítics, econòmics, socials, mediambientals i culturals. A la tasca d’Entrepobles es considera necessari centrar especialment la seva feina en aquells sectors i col·lectius socials més exclosos, discriminats i empobrits, des d’una perspectiva feminista i d’ecologisme social.


Etiquetes: ACPV ACPV Elx Casal Jaume I Elx Cinema Cuidem la cultura Elx

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de