Projecció del Documental ”Karaoke Paradise” a AlcoiEl dijous 1 de desembre a les 19:30 h tindrà lloc la projecció del documental ”Karaoke Paradise” d’Einari Paakanen al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi emmarcada dins del Cicle de Documentals del mes de Docs Barcelona.

En aquest documental es vol reflectir un divertit retrat de la passió finlandesa pels Karaokes. Els karaokes són l’antídot contra la soledat i una medicina per gaudir en comunitat sense grans pretensions. Viatgem per una Finlàndia amagada rere el tòpic de país gèlid i inhòspit. El cineasta Einari Paakkanen ens mostra petits fragments de vida memorables. Cantar permet expressar les emocions, però per fer-ho cal sentit de l’humor. Garatges, bars, el saló de casa… tothom és benvingut a participar en la festa dels karaokes finlandesos.

Sobre el director.

El director Einari Paakkanen es va llicenciar en Arts per la Universitat de Ciències Aplicades de Turku (Acadèmia d’Arts), i va fer el màster en Direcció de Documentals a Barcelona. Va ser un antic alumne de la Berlinale Talents l’any 2018. Ha dirigit tant pel·lícules de ficció com documentals. A més de ser director de cinema, Einari és un dels millors gestors d’ubicacions de Finlàndia i poeta. 


Etiquetes: ACPV Alcoi Cinema Cuidem la cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de